Fotolux-Ineke_Beumer-kleinIk ben Ineke Beumer en eigenaar van De Virieu. Van oorsprong ben ik orthopedagoog. Omdat mijn hart bij het onderwijs ligt, werk ik inmiddels meer dan 20 jaar in en voor het onderwijs. Eerst als docent Informatica, teamcoördinator  en projectleider in het  hbo. Later als adviseur, projectleider en trainer/coach bij enkele onderwijskundige bureaus. Daarnaast heb ik een eigen pedagogische praktijk gehad en jongeren begeleid die in de knel dreigden te komen vanwege bijvoorbeeld faalangst of gedragsproblemen. In 2014 ben ik (opnieuw) als zelfstandige van start gegaan. Dit combineer ik met een deeltijdbaan bij de Aeres Hogeschool Wageningen als lerarenopleider en projectleider.

Mijn passie is en blijft het onderwijs. Ik wil daarom graag mijn werkervaring en alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, benutten om samen met anderen het onderwijs elke dag een stukje beter te maken. Persoonlijke eigenschappen die mij daarbij helpen zijn mijn optimisme, enthousiasme, betrokkenheid, doorzettingsvermogen en praktische inslag.

Expertise: pedagogisch-didactisch handelen, teamontwikkeling, veranderkunde, projectmanagement en persoonlijk leiderschap.

Lid van de Nederlandse vereniging voor pedagogen en onderwijskundigen (NVO) en de Nederlandse orde van beroepstrainers (NOBTRA).

LinkedIn-profiel van Ineke Beumer weergeven Profiel van Ineke Beumer weergeven